Ημαθόεσσα
Το ξενοδοχείο

…το νερό γέννησε την αποκάλυψη στην ημαθόεσσα Πύλο, η θάλασσα της την ανέσυρε στην αιωνιότητα. (Αλέξανδρος Σερενές απόσπασμα απο γραμμική Β)

Επιθυμία μας ήταν η δημιουργία ενός όμορφου συγκροτήματος, σ’ένα ευλογημένο τόπο, που συνδέει άρρηκτα την ιστορία με το σύγχρονο πολιτισμό. Το συγκρότημα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την πολυτέλεια.

Στόχος μας είναι ο επισκέπτης να αποκομίσει άριστες εντυπώσεις, τόσο από το μαγευτικό φυσικό κάλλος, όσο και από τις άψογες υπηρεσίες μας. Το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον είναι σίγουρο ότι θα δώσουν τη δυνατότητα στον κάθε ένα που θα φιλοξενηθεί στην Ημαθόεσσα, να ξεκουραστεί στις άνετες κατοικίες μας, να χαλαρώσει στην όμορφη πισίνα και ν’αντλήσει δύναμη μέσα από την φύση και τη θάλασσα.

Η απαράμιλλη ποιότητα, η πολυτελής κατασκευή και οι προσεκτικά επιλεγμένες παροχές και υπηρεσίες δημιουργούν ένα ονειρικό κάδρο καλοκαιρινών διακοπών που αδιαμφισβήτητα θα σας σαγηνεύσει.

Η διαμονή σας

Το ολοκαίνουριο συγκρότημα Ημαθόεσσα, αποτελείται απο 4 ευρύχωρες και ανεξάρτητες κατοικίες με 24 πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα στα οποία συμπεριλαμβάνονται 8 family rooms και 16 standard rooms (studios) που εξασφαλίζουν έναν ονειρεμένο ύπνο με τα υψηλής ποιότητας στρώματα coco- mat.

Όλα τα δωμάτια είναι αυτόνομα, ευρύχωρα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία, τηλεόραση πλάσμα 32′ και μπάνιο με όλα τα απαραίτητα προιόντα περιποίησης. Έχουν όλα ιδιωτική είσοδο και επιπλωμένη βεράντα που βλέπει στην πισίνα και στον κήπο. Μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 άτομα.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Δυνατότητα σερβιρίσματος πρωινού στο δωμάτιο
  • Διάρκεια πρωινού από τις 08:00 έως τις 11:00
  • Παροχή πρωινού νωρίς το πρωί κατόπιν αιτήματος
  • Παροχή πρωινού ή φαγητού σε ειδικές συσκευασίες κατόπιν αιτήματος
  • Γρήγορο checkout

Gallery